HTML

OBSERVANT

Video szolgáltatás AXIS kamerák használatával.

Prága is AXIS kamerák használata mellett döntött

2010.02.23. 12:38 Observant

 

AXIS hálózati kamerák fogják figyelni a prágai buszokat. A 3 500 darab AXIS 209FD-R hálózati kamera része lesz a járműkövető rendszernek, javítja az utasok biztonságát, valamit a mentett felvételek bizonyítékul szolgálhatnak egy esetleges bűncselekmény esetén. A telepítés 2009-ben indult, és 2014-ben végződik.

A prágai közösségi közlekedés 620 új, szigorú környezetvédelmi előírásoknak is megfelelő busszal bővül, melyekbe AXIS kamerákat is telepítenek.

„Számos közlekedési társaság is döntött már a hálózati video alkalmazása mellett, a biztonság növelése és a valós idejű forgalmi és útviszonyok megtekinthetősége miatt, mondja Ray Mauritsson, az Axis Communications elnöke. Axis hálózati kamerák lettek telepítve többek között Stockholmban a buszokba, Zürichben a vonatokba és Moszkvában a metró kocsikba.

Az AXIS 209FD-R hálózati kamera egy tenyérnyi, diszkrét, robosztus kamera, kifejezetten alkalmas járművekbe való telepítésre. Tartós burkolata megvédi a portól, nedvességtől és a rezgésektől. A beépített fűtés megelőzi a pára lecsapódását az optikán és a burkolaton.

Az Axisról

Az Axis egy informatikai cég, aki professzionális hálózati video megoldásokat kínál. A cég piacvezető a hálózati video terén, vezető szerepet foglal el az analóg térfigyelő rendszerek digitális rendszerekre váltásában. Az Axis Communications 1984-ben  alapított, svéd székhelyű vállalat, jelenleg világszerte 20 országban rendelkezik irodával, és partnerein keresztül 70 országban van jelen.

Forrás: www.axis.com

Szólj hozzá!

Címkék: kamera hálózati axis

A bejegyzés trackback címe:

https://observant.blog.hu/api/trackback/id/tr251783498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása