HTML

OBSERVANT

Video szolgáltatás AXIS kamerák használatával.

Évente több mint 250 ezer vagyon elleni bűncselekmény történik az országban. Egyre inkább nő az emberek jogos igénye arra, hogy megvédje, ami az övé vagy a vállalkozásáé.

2010.05.25. 12:57 Observant

 

Ebben nyújt segítséget az Observant Kft., amely ügyfelei számára olyan AXIS technológiájú térfigyelő rendszert épít ki, amelyet havi szolgáltatási díj ellenében használhatnak. Ez különösen azok számára jelent takarékos megoldást, akiknek csak néhány – három, négy – kamerára van szükségük otthonuk, boltjuk, irodájuk vagy telephelyük megvédéséhez, így nem szeretnének jelentős infrastruktúrát kiépíteni. Ugyanakkor szeretnék mindegyik felvételt egy helyen folyamatosan nyomon követni.

Az Observant Kft. a szolgáltatás megrendelését követően minden szükséges infrastruktúrát biztosít. Nem kell az ügyfélnek a kamerák beállításaival, a szoftverek frissítésével, a videoarchívum tárolásával sem bajlódnia. A cég ezt vállalja. A szerverek az ország egyik legbiztonságosabb adatparkjában, nagy sávszélességgel, teljes redundancia mellett, SSL titkosított hálózati kapcsolattal érhetőek el. Így garantált a szolgáltatás magas (évi minimum 99,5 százalékos) rendelkezésre állása, valamint az adatok maximális biztonsága.

Ide kattintva találja a Tolnai Népújságban megjelent reklámcikket!

Ügyfeleink négy szolgáltatási csomagból választhatnak, melyek közül a legkisebb tartalmazza a kamera élőképének elérését interneten keresztül, és ez a csomag teljesen díjmentes! A „midi” csomagunk már tartalmaz tárhelyet a felvételek mentésére, valamint SMS riasztást, ha valamelyik kamera például mozgást érzékelne. A szolgáltatás számos AXIS kamerával igénybe vehető, mind kültéri, mind beltéri kivitelben, akár megapixeles felbontással vagy PTZ (távolról vezérelhető) funkcióval is kínálunk kamerákat. Ezek telepítése, konfigurálása nem igényel mérnöki végzettséget, jó kézügyességgel a megrendelő maga telepítheti a rendszerét.

 

A berendezés elhelyezése után már csak az internetelérést és hálózati áramot kell biztosítani a kamera számára, az automatikusan felveszi a kapcsolatot szervereinkkel, és a kapott jelszó és felhasználónév párossal másodperceken belül már el is érheti egy böngészőből. Beállíthatja a mozgásérzékelési zónákat, felvételekhez időzítést adhat meg, valamint számos más megoldás áll még rendelkezésére a rendszer testre szabásában. 

További információt a www.observant.hu honlapon talál. Az Observant Kft. 2009. őszén alakult, az Aspectis Kft. új vállalkozásaként.

 

Szólj hozzá!

Címkék: video kamera ip axis térfigyelés

A bejegyzés trackback címe:

https://observant.blog.hu/api/trackback/id/tr742029944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása